Previous slide
Next slide
MALOPRODAJA
Sa 26 odlično snabdevenih ribarnica, „Lovopromet“ je lider u jugoistočnoj i centralnoj Srbiji. Uživajte u fantastičnom ukusu Lovoprometovih ribljih specijaliteta i širokom asortimanu proizvoda.

Lovopromet se bavi distribucijom smrznute i sveže ribe i ribljih konzervi Ocean Fish i Sea & River Fish, Lutosa proizvoda od krompira, Filleny Foods proizvoda  i Filleny Cake domaćih smrznutih torti.

Širok asortiman obuhvata riblje specijalitete, svežu ribu, piletinu, smrznuto i konzervirano povrće, voće, proizvode od krompira, zamrznute torte, peciva… Uživajte u našim proizvodima i uštedite kupujući u Lovoprometu!

LOVOPROMET - O NAMA

Naša priča

Preduzeće „Lovo promet“ osnovano je 1991. godine u Nišu i specijalizovano je za promet prehrambenih proizvoda na veliko i malo. Lovopromet je razvio i maloprodajne mreže-ribarnica, širom Srbije. Da bi potrošači i kupci, ali i svi poslovni partneri bili sigurni u kvalitet i bezbednost proizvoda i u posvećenost poslu preduzeće je uvelo Sistem menadzmenta kvalitetom prema zahtevima svih standarda i Sistem menadzmenta bezbednošću proizvoda.

Širok asortiman naše robe plasirali smo kako na teritoriji Srbije tako i na području drugih država. Pružamo brz i precizan odgovor na zahtev kupca.

Lovopromet uvozi ribu iz Argentine, Urugvaja, Čilea, SAD, Kanade, Tajlanda, Vijetnama, Maroka, Španije, Norveške, Irske, Poljske, Nemačke, Holandije, Danske, Italije, Grčke.

4.5

4.5/5

255,000 Reviews

4.1

4.9/5

198,000 Reviews

LOVOPROMET - Lider na tržištu

Po čemu se izdvajamo

Širok asortiman naše robe plasirali smo kako na teritoriji Srbije tako i na području drugih država. Pružamo brz i precizan odgovor na zahtev kupca.

Lovopromet uvozi ribu iz Argentine, Urugvaja, Čilea, SAD, Kanade, Tajlanda, Vijetnama, Maroka, Španije, Norveške, Irske, Poljske, Nemačke, Holandije, Danske, Italije, Grčke.

Lovopromet - Proizvodi

Izdvajamo iz asortimana

Širok asortiman obuhvata riblje specijalitete, svežu ribu, piletinu, smrznuto i konzervirano povrće, voće, proizvode od krompira, zamrznute torte, peciva … Uživajte u našim proizvodima i uštedite kupujući u Lovoprometu!

LOVOPROMET - DISTRIBUCIJA

Distribucija

Lovopromet se bavi distribucijom smrznute i sveže ribe i ribljih konzervi Ocean Fish i Sea & River Fish, Lutosa proizvoda od krompira, Filleny Foods proizvoda (program zimnice, masline, voćni namazi, džemovi, kompoti, kečap) i Filleny Cake domaćih smrznutih torti.
LOVOPROMET - Društvene mreže

Pratite nas

Pratite nas na našim društvenim mrežama #facebook & #instagram. Budite u toku sa našom novim asortimanom i sjajnim ponudama, akcijama i nagradnim igrama koje pripremamo za vas.

Lovopromet - drugi o nama

Rekli su o nama

O nama najbolje govore priče naših zadovoljnih partnera i klijenata…

appa-img36.jpg
“Lovo promet je u potpunosti smo posvećen postizanju visokih standarda kvaliteta koji obezbeđuje kupcima i potrošačima.”
appa-img37.jpg
“Osoblje je veoma ljubazno i uslužno, a proizvodi mogu odgovoriti svim potrebama potrebe kupaca i potrošača, ispunjavajući im želje i osiguravajući zdravu ishranu.”
appa-img39.jpg
“Širok asortiman koji obuhvata riblje specijalitete, svežu ribu, piletinu, smrznuto i konzervirano povrće, voće, proizvode od krompira, zamrznute torte, peciva… To je ono što ih izdvaja od drugih.”
appa-img38.jpg
“Izuzetan odnos cene i kvaliteta! Toplo preporučujem svima da posete jedan od maloprodajnih objekata i sami se uvere u kvalitet proizvoda koji je Lovo Promet obezbedio svojim kupcima.”
LOVOPROMET - MOJ KUVAR

Online recepti

Pronađite inspiraciju u širokom asortimanu proizvoda i velikom izboru recepata koje je Lovopromet pripremio za vas!